Rendezvény

2019.05.18. 16:17

Sikeres volt a kilencedik füzesabonyi civil expo (fotókkal)

Kilencedik alkalommal rendezte meg a Civil Expót a Kis Bocs Baba-Mama Közhasznú Egyesület szombaton.

Sike Sándor

Minden körülmény, például a napsütéses időjárás adva volt, hogy a tavalyi kitérő után Füzesabonyba visszatért rendezvény sikeres legyen. Galyasné Dósa Katalin, az egyesület elnöke a Heol kérdésére azt mondta, hogy rendkívül elégedett, hiszen valóban megvalósult a kezdetekkor megfogalmazott cél, a szférák találkozója.

 

Itt vannak az Ifjúsági Parkban a civil szervezetek, önkormányzatok, a vállalkozói szféra és természetesen új kiállítók is – sorolta.

Az egyesületi elnök annak külön örült, hogy a rendezvény egyúttal igazi családi ünneppé is lett: nagyon sok kisgyermek jött ki szüleivel az expóra, és érezték itt jól magukat mindannyian.

A délután három óráig tartó rendezvényen egyébként olyan ismert fellépők szórakoztatták a közönséget, mint Báder Ernő és cigányzenekara, Tóth Robi, Völgyi Zsuzsi, Váradi Krisztián. Helyből és a környező településekről pedig a Pinkóczy Mazsorett Alapítvány, a Szihalmi Fúvós és Majorette Kulturális Egyesület, a Pöttömke és Hétszínvirág Óvoda, illetve a Dormándi Tehetséges Gyermekekért Alapítvány képviselői mutatkoztak be műsorral.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában