Elismerés

2019.06.27. 16:32

A köztisztviselők napja alkalmából díjakat adtak át Gyöngyösön

Alföldi Éva és Molnár József kapta meg idén a Gyöngyös Közszolgálatáért elismerő címet.

H. É.

2019.06.27 - Gyöngyös Város Közigazgatásáért kitüntetetés (Alföldi Éva, Molnár József) - Gyöngyös - Czímer Tamás (CZT) - Heves Megyei Hírlap

Alföldi Éva, a polgármesteri hivatal hagyatéki előadója, anyakönyvvezetője és Molnár József, az önkormányzat beruházási előadója kapta meg idén a Gyöngyös Közszolgálatáért elismerő címet. – A mai nap valamennyi közszolgálatban dolgozó munkatársunkról is szól, a kitüntetettek csupán a jéghegy csúcsai – fogalmazott köszöntőjében dr. Tatár László. Az alpolgármester hozzátette, ez olyan hivatás, ahol az ügyfelek problémáját maximális odafigyeléssel, empátiával, alázattal és hittel kell kezelni, a saját érdekeket pedig háttérbe szorítani.

A két kitüntetett, Alföldi Éva és Molnár József Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

– Zavarba ejtenek a méltató szavak, hiszen én csak a munkámat végeztem – köszönte meg a díjat Alföldi Éva, aki több éves szakmai tapasztalata, példaértékű emberségessége és kiemelkedő munkája miatt kapta meg a város kitüntetését.

– A beruházás minden esetben csapatmunka – ezekkel a szavakkal pedig már Molnár József mondott köszönetet családja mellett a kollégáinak is. A képviselők és a hivatal dolgozói a csütörtöki testületi ülés közben emlékeztek meg a Köztisztviselők Napjáról. A kitüntetéseket Hiesz György, a város polgármestere adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában