Elismerések

2019.07.14. 18:30

Érdeméremmel jutalmazták a legjobbak munkáját az aratónapi ünnepségen

Csaknem húsz évvel ezelőtt döntött a Nagyfügedért Érdemérem megalapításáról a település képviselő-testülete azzal a szándékkal, hogy elismerjék és megjutalmazzák azokat, akik munkájukkal öregbítik a község hírnevét.

J. M.

Bodó Anita, Kisné Szabó Erzsébet, Berta Györgyné és Szabó Zsolt az idei kitüntetettek

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

A díjat eddig mindössze hárman kapták meg, hiszen az elismerést nem időszakosan, hanem akkor adják át, ha arra érdemes személy megbecsülését szeretnék kifejezni.

Bodó Anita, Kisné Szabó Erzsébet, Berta Györgyné és Szabó Zsolt az idei kitüntetettek
Fotó: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

Idén négyen vehették át a pénz- és tárgyjutalommal, emléklappal együtt járó érdemérmet. A díjat a hét végén megrendezett aratónapi ünnepség keretében adták át. Juhász Jánosné polgármester elsőként Szabó Zsolt országgyűlési képviselőnek köszönte meg az elismeréssel a település fejlődés érdekében végzett támogatását. A díjazottak között volt két nyugdíjba vonuló pedagógus is: Kisné Szabó Erzsébet és Berta Györgyné négy évtizeden át oktatta, nevelte az általános iskolás és óvodás gyerekeket.

Elismerésben részesült Bodó Anita karatéka is, aki többször ért el dobogós helyezést Európa- és világversenyeken, valamint háromszor is megkapta a Magyarország jó tanulója, jó sportolója címet is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában