gyöngyös

2019.07.24. 14:44

Hiesz György nyilvános vitát szeretne

Hiesz György reméli, a kihívott partner lesz az augusztusra tervezett vitában.

J. M.

Nyilvános vitára hívja Hiesz György Klausmann Viktort, a Fidesz gyöngyösi polgármesterjelöltjét – jelentette be sajtótájékoztatón a város jelenlegi, független vezetője, döntését úgy indokolva, hogy a napokban számos olyan téves állítás hangzott el Gyöngyössel összefüggésben a sajtóban, amelyek nem fedik a valóságot, mert a nyilatkozók nem ismerik a tényeket.

– Az elmúlt hetekben megsokszorozódott az egy négyzetméterre eső polgármesterjelöltek száma Gyöngyösön, a kampány már elindult – mondta a polgármester, majd a Fidesz-jelölt kampányszlogenére utalva megjegyezte: – Ha valaki valakit vagy valamit szeret, illik előtte megismerni. A szeretet nem pozíciótól függ, nem csak polgármesterként, hanem újságíróként, vállalkozóként is lehet szeretni egy várost.

Hiesz György hangsúlyozta: reméli, a kihívott partner lesz az augusztusra tervezett vitában, ami tisztességes, őszinte, a realitásokról szól, s a hibákat is feltáró párbeszéd lesz. Hozzátette: erősnek, ambiciózusnak érzi magát a további városvezetéshez. HMH

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában