A zenélés öröme

2019.07.21. 18:08

Ismét siker volt a felsőtárkányi fúvóstalálkozó

Közel kétszáz fúvós lépett fel szombaton a II. Felsőtárkányi Fúvószenekari Találkozón. A zenészek magyar indulókkal, filmzenékkel, és ismert slágerekkel is megörvendeztették a közönséget.

Süli K.

Fotó: Huszar Mark

A megjelenteket Buzás Eszter, a Felsőtárkányi Közművelődési Intézmény vezetője köszöntötte. Mint mondta, tavaly annyira jól sikerült az I. Fúvószenekari Találkozó, hogy nem volt kérdés a második megrendezése. Hozzátette, a fúvószene mára már méltó, és megbecsült helyet foglal el a zenei palettán, ráadásul egyre több településen alapítanak lelkes amatőrök profikkal karöltve kiváló fúvószenekarokat.

 

A találkozón hat fúvószenekar mellett a Band Of Streets együttes is fellépett, este pedig utcabált tartottak. A vállalkozó kedvű érdeklődők akár ki is próbálhattak néhány fúvós hangszert, és finom ételekből sem volt hiány a tóparton, ropogott a frissen sült csülök, és sercegett a virsli a szakácsok keze alatt. Elhangzott, ha az érdeklődés nem lankad, jövőre is megrendezik a fesztivált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában