Fejlesztések

2019.07.03. 09:20

Korszerű eszközöket használnak az egri Eventusban a jobb vizuális kultúráért

Az Eventus Üzleti, Művészeti Középiskolában az alkalmazott művészetek területén karolják fel a kimagasló képességgel rendelkező diákokat.

B. K.

A projektor is nagyban segíti a képzést

Fotó: Ónodi Mátyás

A tehetségeket egyebek között mozgókép- és animáció­műhelyben fejlesztik tovább az intézményben.

A digitális technikájú mozgóképkészítés elsajátításában nyújtanak segítséget azok az interaktív, digitalizáló táblák, projektorok, amelyeket sikeres pályázat révén sikerült beszereznie az intézménynek. A Emberi Erőforrás Minisztérium Támogatáskezelő Nemzeti Tehetség Programján belül másfél millió forintot fordíthattak új eszközökre. Ezek segítségével a tanulók képesek kialakítani önálló, kreatív alkotói módszereiket.

A projektor is nagyban segíti a képzést Fotó: Ónodi Mátyás

A mai világban a korszerű multimédiás eszközök használata mindenki számára alapkövetelmény, különösen azoknak a szakembereknek, akik a mozgókép- és animációkészítés területén dolgoznak nap mint nap.

A cél, hogy a tanulók interaktív környezetben sajátíthassák el a legújabb technikai vívmányok alkalmazását. Az új eszközöket nyolcvan diák használhatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában