elismerés

2019.08.20. 11:03

A Mátra Resort projektet Londonban díjazták

Nemzetközi elismerésben részesült a mátrai akadálymentes üdültetés programja.

H. É.

Dr. Zsarnóczky Martin az egyik díjazott, a Mátra Resort projektvezetője a kép jobb szélén. Beküldött fotó

A nemzetközi TOP 10 leginnovatívabb tevékenységű régiós vállalkozása lett a Mátra Resort, amelynek a gyöngyösi származású dr. Zsarnóczky Martin a projektvezetője. A szenior-üdülőhely fejlesztését és az akadálymentes pihenőövezetek kiépítését teljesítő mátrai projektről korábban már lapunkban is beszámoltunk. Az immár nyolc esztendeje futó hazai program idén nyáron nemzetközi elismerést is kapott a brit fővárosban.

– Az Emerging Europe szervezete folyamatosan és komplex módon vizsgálja a kelet-közép-európai régió üzleti, társadalmi és szociális környezetét. A független szakértőkből és nemzetközi üzletemberekből álló zsűri a saját szempontrendszere alapján felkutatja és elemzi a legígéretesebb lehetőségeket – tájékoztatta lapunkat a projekt vezetője. Kiderült, hogy az impozáns esemény előválogatójára közvetlen meghíváson keresztül lehetett bekerülni. Minden szekció TOP 10 csoportja összesen tíz ország tíz legjobb vállalkozását jelentette.

Dr. Zsarnóczky Martin az egyik díjazott, a Mátra Resort projektvezetője a kép jobb szélén. Beküldött fotó

– A Mátra Resort időseknek szóló üdülőhely-fejlesztésünk valójában ennek a rendezvénynek a keretében debütált a nemzetközi színpadon, ami egy fantasztikus lehetőség – tette hozzá dr. Zsarnóczky Martin. – A projektet sokan ismerhetik már helyben, hiszen csaknem tíz esztendeje kezdtük el a munkát Parádsasváron és több külföldi partnert is bevontunk. Számomra viszont egy olyan rangos nemzetközi versenybe bekerülni, amelyen Magyarországról a Richter Gedeon Nyrt., az EDC Debrecen Város- és Gazdaságfejlesztési Központja, valamint a Mátra Resort is díjazott lett, egyet jelent a kiválóság kiérdemlésével.

A további célokról dr. Zsarnóczky Martin elmondta, ezzel az elismeréssel megnyílhat az út a nemzetközi lehetőségek felé, ugyanis a Mátra mint négy évszakos vidék remek lehetőségeket nyújt mind a szeniorok, mind az üzleti vállalkozások számára.

– Az ambíciókkal kapcsolatosan azt gondolom, hogy az immár egy esztendeje érkező komoly sikerek – amelyek helyszínei: Brüsszel, New York és most már London – egyfajta „mesterhármasként”, igazán jó példát mutathatnak minden helyi vállalkozótársam számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában