Budapest, Heves megye

2019.08.20. 17:33

Heves megyei kitüntetések az agrártárcánál

Az államalapítás ünnepén az Agrárminisztérium által szervezett kitüntetés-átadáson Nagy István agrárminisztertől vehettek át elismeréseket megyénk polgárai.

M. H.

Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést kapott Karnis Pálné Németh László-díjas pedagógus, az Agrárminisztérium Kelet-magyarországi Agrárszakképző Központ Mátra Erdészeti, Mezőgazdasági és Vadgazdálkodási Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium igazgatója magas színvonalú pedagógusi és intézményvezetői tevékenysége elismeréseként. Magyar Ezüst Érdemkereszt elismerést vehetett át Gasztonyi Éva geológus, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság Földtani és Tájvédelmi Osztály nyugalmazott osztályvezetője, a Bükki Természetvédelmi, Kulturális és Ökoturisztikai Alapítvány kuratóriumi elnöke.

Az Életfa Emlékplakett arany fokozatát adományozta az agrártárca vezetője Reményfy László erdőtervező mérnöknek, az Egererdő Erdészeti Zrt. jogelődje nyugalmazott csoportvezetőjének az állami erdőgazdálkodás terén végzett több évtizedes munkájáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában