verseny

2019.08.24. 11:14

Megyénkbe is megérkeznek az Ózd-Salgó Rallye versenyzői, itt számíthatnak korlátozásokra

A Rallye1 mezőnye pénteken Ózdon egy prológot teljesít, szombaton pedig elsősorban borsodi és hevesi gyorsasági szakaszok következnek.

Heol

A szervezők ezúttal arra koncentráltak, hogy a környékbeli „klasszikusokat” vegyék elő, vagy helyezzék azokat új irányba.

Az Ózd Rallye első osztályú – és historic – futamának versenyzői a péntek esti ózdi prológot követően szombaton a királdi körön, a Hangony–Domaháza és már Nógrád megyét is érintve a Domaháza–Zabar gyorsaságikon lesznek láthatóak. A Salgó Rallye másodosztályú versenye szombaton 18 órakor Salgótarján belvárosában egy prológgal indítja majd a programot – írja a Nool.hu.

Vasárnap a mezőnyök programja egységes lesz, a különbség mindösszesen annyi, hogy az első osztály két körben, míg a másodosztály három körben teljesíti majd az erre a napra kiírt gyorsaságikat. Ezek a Salgótarján–Kazár–Vizslás, a Mátrakeresztes–Mátraszentimre és a Cered–Zagyvaróna szakaszok lesznek.

Útlezárások, forgalomkorlátozások

Az autóverseny miatt útlezárásra kell készülni szombaton 8 és 20 óra között a Domaháza–Zabar, vasárnap 5:30 és 17:30 óra között a Salgótarján–Kazár–Vizslás, 6:30 és 18 óra között a Mátrakeresztes–Mátraszentimre, továbbá 8 és 20 óra között a Cered–Zagyvaróna útvonalakon.

Kezdőképünk: B. L./Nool.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában