RoadShow

2019.09.11. 17:20

Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani Egerben is kitettek magukért (videókkal)

A megyeszékhelyre érkezett a rádiós-trió.

Tóthpál Zoltán

Habis László is vendég volt a műsorban Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszar Mark

Még a megyeszékhelyen sem mindennapos, hogy korán reggel hat órakor népes tömeg gyülekezik a város egyik leglátogatottabb helyszínén, a Dobó téren. A szokatlan jelenségre ezúttal világos volt a magyarázat: a Rádió 1 országos Road Show-ja, élén a népszerű rádiós-trióval, Sebestyén Balázzsal, Rákóczi Ferivel és Vadon Janival ezúttal Egerbe érkezett szórakoztatni a közönséget. A csaknem négyórás műsor közben a vállalkozó szelleműek több mókás és kreativitást igénylő feladatot is megoldottak, a legjobbak pedig értékes nyereményeket vehettek át a próbák végén.

Habis László polgármester bort ajándékozott a műsorvezetőknek Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Mindeközben Balázsék a stúdióban a szokott formájukat hozták, és jobbnál jobb szövegekkel csaltak mosolyt az egriek arcára. A kimondottan kellemes időjárási körülmények csak hozzájárultak a jó hangulathoz; ezúttal nem volt eső, aki korán felkelt az ágyból és részt vett az eseményen, annak garantáltan jól kezdődött a szerda.

FM 101.3. A jól ismert frekvencia, amelyre nap mint nap annyiszor tekernek a rádiózás műfaját kedvelők. Magyarország egyik leghallgatottabb reggeli műsora – régebben Reggeli Show, újabb nevén a Balázsék – immáron harmadik éve várja a hallgatóságot a Rádió 1-en. A műsor küldetése, hogy mindenki számára vidáman induljon a reggel. Ahogyan a szlogenekben is fogalmaznak, Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani minden hétköznap várja a hallgatókat a tőlük megszokott, már-már természetesnek vett humorral, a legfrissebb témákkal és az elmaradhatatlan játékokkal.

Sebestyén Balázs munka közben Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A rádió RoadShow-nak nevezett országjáró turnéja szerdán a megyeszékhelyre érkezett. Fiatalok, idősek, rajongók, vagy pusztán a szakma csínja-bínja iránt érdeklődők már reggel hattól elkezdtek gyülekezni a Dobó téren. Nem meglepetés, hiszen Balázsék bárhol is jelenjenek meg az országban, mindig tömegeket vonzanak.

A népszerű hármas mindig szívesen érkezik Egerbe, árulta el portálunknak a helyszínen felállított stúdióban a csapat talán legnépszerűbb tagja, Sebestyén Balázs:

– Pontosan nem tudom megmondani, hogy hányszor, de az elmúlt években már nagyon sokszor jártunk a városban. Itt mindig jó a hangulat, és most is remekül érezzük magunkat. Az egriek nagyon helyesek, kedvesek, jó hangulatot tudnak teremteni – fogalmazott, hozzátéve, hogy a következő napokban sem pihennek, másnap már Nyíregyházán, aztán pedig Békéscsabán indítják a napot a közönséggel és a rajongókkal.

Az aláírások sem maradhattak el Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

És semmi fölényes nincs abban, hogy rajongókkal, hiszen Balázsék esetében igaz lehet e jelző. Merthogy bizony nem is kevesen vannak olyanok, akik több száz kilométert is hajlandóak megtenni csak azért, hogy egy-egy ilyen szabadtéri rendezvényen találkozhassanak a nagy hármassal. A határtalan rajongásról az egri rendezvényen is meggyőződhettünk, egy házaspár ugyanis Dunaszerdahelyről autózott Egerbe csak Balázsék reggeli műsorának a kedvéért.

– Tényleg nagy dolog, hogy ilyen messziről is érkeznek hozzánk, ők ráadásul tegnap este jöttek csak azért, hogy hallgathassanak minket. Ez mindig nagy öröm számunkra – mondta Balázs. Az ilyesfajta áldozatot pedig illik honorálni, amikor Balázs az egyik alkalommal kiment a közönség közé, egy ajándékcsomagot nyújtott át a fiatal párnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában