eger

2019.09.09. 15:49

Kósa Lajos: Építkezni csak a kormánnyal lehet

Kósa Lajos elmondta, a Fidesz-KDNP szövetség 1200 polgármesterjelöltet állított az országban.

Sz. K.

Kósa Lajos (középen) a választás első szakaszáról is beszélt Juhász Attila (balra) és Habis László társaságában Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszar Mark

Hétfőn lezárult az önkormányzati választás első szakasza, a jelöltállítás – jelentette ki Kósa Lajos, a Fidesz önkormányzati kampányfőnöke a hétfői sajtótájékoztatón, melyet közösen tartott Habis László polgármesterrel és dr. Juhász Attila Simonnal, a Heves Megyei Közgyűlés elnökjelöltjével a Polgárok Házában.

Kósa Lajos elmondta, a Fidesz-KDNP szövetség 1200 polgármesterjelöltet állított az országban, s 6500 képviselőt jelöltetett.

– Ezzel teljesítettük a célt, hogy az országban a lakosság négyötöde olyan településen lakjon, ahol indul Fidesz-KDNP jelölt. Az ellenzék nem érte el kitűzött célját – közölte.

Kósa Lajos (középen) a választás első szakaszáról is beszélt Juhász Attila (balra) és Habis László társaságában Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Dr. Juhász Attila Simon úgy fogalmazott, a megyében közel nyolcvan településen indítanak polgármesterjelöltet.

– Folytatjuk azt az együttműködést, aminek köszönhetően a megye az elmúlt időszakban fejlődő pályára állt. Példátlan infrastrukturális fejlesztések indultak el, amiket tovább viszünk – mondta.

Habis László arról szólt, Eger dinamikus beruházási folyamat eredményeként gazdaságilag megerősödött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában