egyetértési nyilatkozat

2019.09.22. 14:00

Nyilatkozatokat írtak alá Eger fejlődésért

A városi civil ünnep szombati megnyitója után tizenhét helyi nonprofit szervezettel írt alá egyetértési nyilatkozatot Habis László polgármester a Kemény Ferenc Sportcsarnok olimpiai termében.

G. Zs.

– Helyén kell tudnunk kezelni a civil értékeket a városban, fontosnak tartom, hogy az a 10 pontos program, amelyet kidolgoztunk, az Egerben élők érdekeit tükrözze – mondta el a városvezető.

A megjelent civilek aláírták az egyedi mellékletekkel elkészült nyilatkozatokat, melyek egyúttal igazodnak a szervezetek egyéni filozófiájához. – Igen fontosnak tartottam, hogy bármelyik két fél írja alá ezt a megállapodást, tiszta szívvel tehesse ezt. Fontos az, hogy mindkét fél higgyen abban, hogy ezeket az értékeket kölcsönösen elfogadjuk – hangsúlyozta a polgármester. A nyilatkozatot a civil élet különböző területein tevékenykedő szervezetek képviselői írták alá, köztük borászok, borbarátok illetve idősekket tömörítő egyesület. A polgármester reméli, ezek a dokumentumok újabb összefogást és sikert hoznak mindnyájuknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában