elismerés

2019.09.27. 17:04

Tizenhét éve alapították, eddig ötszázan kapták meg a gyöngyösi díjat

Az idén kilencen kapták meg az Együtt Szebb Jövőért Roma-Magyar Egyesület elismerését.

H. É.

2019.09.27 - Díjátadó Ünnepség, Együtt Szebb Jövőért Roma - Magyar Közhasznú Egyesület - Gyöngyös - Czímer Tamás - Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czimer Tamas

A jövő nemzedékének szüksége van példaképekre, kellenek a szeretet hordozói, hogy hirdessék, bőrszíntől, felekezettől függetlenül békében kell együtt élni, mert egy hazánk van, közös a gonddal, sikerekkel – fogalmazott ünnepi beszédében Lakatos Zsolt. Az Együtt Szebb Jövőért Roma-Magyar Egyesület elnöke immár tizenhetedik alkalommal nyitotta meg az országos rendezvényt. A Szebb Jövőért-díjat eddig ötszázan vehették át, az idén kilencen kapták meg az egyesület elismerését.

 

Süli János, a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli államtitkára, Fülöp Attila, szociális ügyekért felelős államtitkár, Horn Péter, B.Braun Medical Kft. ügyvezetője, Bóna Róbert, a Visonta Bánya igazgatója, dr. Gellér László Alajos, Semmelweis Egyetem tanszékvezetője, dr. Budai László, a Bugát Pál Kórház osztályvezető főorvosa, Németh Gergő, Drogmentes Világért Alapítvány elnöke, Nyiri László, gyöngyösi városrendészet igazgatója és Soltész Sándor, városi közterület felügyelő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában