tündérszépek

2019.09.17. 20:00

Tuti tippek ruhaválasztáshoz, amit minden nőnek tudnia kell

Tündérszépek szépségversenyünkhöz kapcsolódóan már több alkalommal igyekeztünk tanácsokkal segíteni a hölgyeket, legyen szó akár kozmetikai előkészületekről vagy fotózási trükkökről. Most elsősorban a „csinos”, alkalmi ruha választásához adunk ötleteket Koltai-Kiss Lívia segítségével, aki szekszárdi női divat üzletek tulajdonosa.

HEOL

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

A fazon tekintetében figyelni kell arra, hogy egy ruha vagy rövid és zárt legyen vagy térdig érő, és akkor lehet mélyebben dekoltált. A homokóra alkatúaknak érdemes testhezálló szabású ruhát választaniuk, míg akiknek keskenyebb a csípőjük, azok bátran felvehetnek egy derékig szűk, kifelé bővülő fazonú darabot – javasolta Koltai-Kiss Lívia a teol.hu-nak adott interjújában.

Tízmillió forint össznyereményért versenyeznek a szépségek

Mint arról korábban már beszámoltunk, elindult a Tündérszépek új sorozata, értékes nyereményekkel, felkészítő táborral, januárban pedig az is kiderül, Heves megye adhatja-e az ország következő Tündérszépét. A verseny össznyereménye tízmillió forint, és ha ez még nem lenne elég, valaki egy éves modellszerződést is nyer, vagyis esélyt arra, hogy profi szakemberek segítségével törjön be a modellvilágba. Mutassuk meg, hogy nálunk élnek a legszebb lányok! Jelentkezz vagy buzdítsd a nevezésre tündérszép barátnődet! Heves megyében az itt élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek jelentkezhetnek. A legszebbek értékes nyereményekkel gazdagodnak!

A szekszárdi üzlettulajdonos a trendekkel kapcsolatban közölte, idén visszatértünk a ’70-es, ’80-as évekhez. Újra divatosak a masnik, a fodrok, a bő, ráncolt ujjak a ruháknál, anyagok tekintetében a bőr, a necc, a tüll, a csipke és a flitter.

Mint mondta, a színekkel érdemes tükör előtt kísérletezni. Meg kell nézni, hogy a haj, a bőr, a szem színéhez milyen árnyalatok passzolnak a legjobban. Hozzátette, kendőzési technikával szokták megállapítani, hogy milyen típusnak milyen színt javasolnak: a hölgyek tükör előtt különböző színű kendőket próbálgatnak, és így megállapítható, hogy mely árnyalatok nyerőek. A jó színektől a bőr ragyog, a szem színe pedig felélénkül.

Ami azonban talán a legfontosabb, ha egy Nő tisztában van a saját teremtő erejével, magabiztos, kiegyensúlyozott, testileg és lelkileg is rendben van, akkor ragyogni fog.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában