szépségverseny

2019.10.29. 20:00

Lezárult a Tündérszépek megyei fordulója, íme a továbbjutók!

Négyen jutottak tovább megyénk tündérszépei közül a zsűri és a közönség döntése alapján.

HEOL

Juhász Fatime volt a közönség kedvence Beküldött fotó

Lezárult a Tündérszépek megyei fordulójának értékelési szakasza. Szűkebb hazánkból négy hölgy folytathatja szereplését az október 31-én kezdődő regionális fordulóban. Közülük egyet az olvasók juttattak tovább, három lányt pedig a szakmai zsűri választott ki gondos mérlegelés után. A most véget ért fordulóban a közönségkedvenc a Szűcsiből érkező, 24 éves Juhász Fatime volt, aki saját portfólióval nevezett a versenyre.

– Korábban már többen is mondták, érdemes lenne kipróbálni magam egy szépségversenyen. Különösebb kampányt nem kellett folytatnom, ismerőseim közül sokan gondolták úgy, hogy rászolgálok a voksokra. Nagyon boldog vagyok, kíváncsian várom a folytatást – osztotta meg gondolatait a Hírlappal Fatime, akivel tehát a regionális fordulóban – ahol majd Nógrád- és Jász-Nagykun-Szolnok megye lányaival versenyeznek megyénk szépségei – is találkozhatnak majd olvasóink.

Kedden szerkesztőségünk szakmai zsűrije is meghozta a döntését, amely Kühne Gábor főszerkesztő, Bódi ­Csaba sportújságíró, Berán ­Dániel fotóriporter, Tóthpál Zoltán online szerkesztő szavazataival alakult ki. Meglátásaival Kautzky Armand színművész is segítette a munkánkat. A zsűri szavazatai után kiderült, hogy a második fordulóba jutott még a felsőtárkányi Majzik Enikő, a mátrafüredi Kohánszky Annamária és a herédi Kiss Petra Dominika.

Juhász Fatime volt a közönség kedvence Beküldött fotó

A Mediaworks Hungary Zrt. tavaly decemberben hirdette meg először a szépségversenyt, amelyre akkor 13 megyéből csaknem 600 nevezés érkezett. Közülük végül 370-en álltak stúdiókörülmények között, profi fotósok kamerája elé. A királynő a pécsi Fábián Evelin lett, a közönségdíjat Jámbor Laura kapta, második udvarhölgynek pedig Geiger Zsanettet választották.

A most induló versenyen a dicsőség mellett számos nyeremény is várja a szemrevaló hölgyeket: már a megyei fordulóban például 50 ezer forintos H&M vásárlási utalvány üti a legszebbnek választott lány markát, de a többi továbbjutó is több tízezer forint értékű utalványt kap. A 10 millió forint összdíjazású versenyen ezek mellett egzotikus utazások, egyéves modellszerződés és egyéves autóhasználat is gazdára talál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában