Tapasztalatgyűjtés

2019.10.29. 14:13

Őszi állásbörzére várták a munkakeresőket Egerben

Ahogy az országban, úgy Heves megyében és bizonyos ágazatokban is megjelent a munkaerőhiány, erről Fenyves Péter, a Heves Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály vezetője beszélt.

G. Zs.

Sokan voltak kíváncsiak az állásbörzére

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

Harminchárom munkáltatónál lehetett érdeklődni a legkülönfélébb állások iránt azoknak, akik kedden ellátogattak az Agria TISZK Rendezvényteremébe.

– Az állami foglalkoztatási szolgálatban dolgozóknak a feladata az, hogy a rendelkezésre álló eszközökkel enyhítsük a munkaerőhiányt. A hozzánk forduló álláskeresőknek minél több lehetőséget szeretnénk nyújtani – fogalmazott Fenyves Péter.

Sokan voltak kíváncsiak az állásbörzére Fotó: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

A főosztály vezetője bízik abban, hogy a nap folyamán többen találtak munkát, de ha azt nem is sikerült egyből, sokan hasznos információkkal és tapasztalatokkal térnek haza a börzéről. A cégek képviselőin kívül ugyanis számos más segítséggel is készültek a szervezők, egyebek közt képzési lehetőségeket is felvonultattak, de volt álláskeresési tanácsadás, és az önéletrajz készítés rejtelmeibe is betekintést nyerhettek az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában