noszvaj

2019.10.08. 14:51

Szabó Péter folytatná a leköszönő polgármester munkáját

Jelenleg négy helyszínen zajlanak munkálatok mintegy 250 millió forint értékben.

M. H.

Négy különböző helyszínen fejlesztik a települést Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Nyitrai Zsolt, Noszvaj országgyűlési képviselője, miniszterelnöki biztos, dr. Juhász Attila Simon, a FIDESZ-KDNP Heves Megyei Közgyűlési elnökjelöltje és Szabó Péter Noszvaj, a kormánypárt által támogatott polgármesterjelölt sajtótájékoztatón ismertették a település eddigi eredményeit, most futó fejlesztéseit. Szabó Péter, aki alpolgármesterként tevékenykedett eddig, elmondta, jelenleg négy helyszínen zajlanak munkálatok mintegy 250 millió forint értékben.

Négy különböző helyszínen fejlesztik a települést Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– Az egyik a patakparti piacfejlesztés, mely nagyjából 60 millió forintba kerül. A másik munka szinte már kész, ez Noszvaj tornatermének energetikai korszerűsítése. A harmadik inkább turisztikai jellegű, ez a Mátyás téri gazdaházzal szemben található, oda skanzent képzeltünk el, ezért az épületeket rehabilitáljuk. Az utolsó pedig egy nagyszabású útfelújítás, amit a Magyar Falu programnak köszönhetünk – sorolta.

Nyitrai Zsolt hozzátette, köszönettel tartoznak a korábbi településvezetőknek.

– Ajánlom figyelmükbe Szabó Pétert, aki dinamizmust hozhat a következő időkre – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában