eger

2019.10.02. 13:15

Új buszmegállókat is ígér az EVE

Az egriekkel együtt döntenének a fontosabb kérdésekben.

G. Zs.

A lajosvárosiakat érintő terveik közül az iskolabusz-programot emelte ki Mirkóczki Ádám, az Egységben A Városért Egyesület polgármesterjelöltje.

Szerda reggel a polgármesterjelölt elmondta, az iskolabusz-program nagy segítség lenne a családoknak. Kitért még a csapadékvíz elvezetési problémákra is, melyek nem tűrnek halasztást.

A sajtótájékoztatón bemutatkozott az EVE 2. választókerület képviselőjelöltje. Komlósi Csabának határozott elképzelései vannak azzal kapcsolatban, hogyan vonnák be a lakosságot a döntéshozatalba, ilyen az elektronikus népszavazás bevezetése, ami választókerületi szinten is működhet. Emellett kitért a részvételi költségvetés intézményére is, mellyel az egriek maguk dönthetnék el, hogy a költségvetés egy részét mire fordítsák a város vezetői.

A 3. választókerület képviselőjelöltje fejlesztésekben gondolkodik. Ifjabb Sós Tamás kiemelte számos járdát felújítanának a Faiskola úton pedig újakat építenének. A Mátyás király úton lévő buszmegállók helyzetén is javítana a jövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában