ünnep

2019.11.08. 17:15

Az Állategészségügyi állomás 50. évfordulóját ünnepelték a Megyeházán

A délután állófogadással zárult, ahol a volt, és jelenlegi kollégák időutazáson vehettek részt a kivetített képeknek köszönhetően. 

G. Zs.

– Mindazokat ünnepeljük ma , akik Heves megyében egykor és most az élelmiszerbiztonság és állategészségügy területen látták és látják el felelősség teljes hivatásukat – mondta el köszöntőjében dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott. Kiemelte, az akkori legmodernebb bázisa az állategészségügynek Egerben volt, mely 1969. november 8-án nyitotta meg kapuit, és az öt évtized alatt számos változáson átesett.

Dr. Koren János, Élelmiszerlánc-biztonsági és Földhivatali Főosztály Főosztályvezetője bemutatta a Szövetkezet úti épület elmúlt időszakát. Oravecz Márton, a Nébih elnöke megköszönte az állomáson később a főosztályon dolgozók kollégák munkáját, szakmai elhivatottságukat. A szervezők műsorral is készültek, a Gárdonyi Géza Színház előadói, Ivády Erika és Balázs Zoltán dalokkal szórakoztatták a résztvevőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában