képviselő-testület

2019.11.28. 15:17

Fontos kérdésekben döntött a füzesabonyi testület

Nagy Csaba napirend előtti polgármesteri tájékoztatóját követően 25 napirendet tárgyalt meg csütörtökön a város képviselő-testülete.

S. S.

Egyebek között szó volt költségvetési ügyekről, a szervezeti és működési szabályzat módosításáról, a hivatalban dolgozó köztisztviselők illetménykiegészítéséről. Ez utóbbi tárgykörben a 3, illetve 5 százalékos kiegészítés éves szinten valamivel több, mint másfél millió forintot visz el a költségvetésből.

Elfogadta a grémium a Füzesabonyi Hétszínvirág Óvoda és Bölcsőde Gulyás Piroska intézményvezető és Pomaháziné Pelyhe Alexandra szociális ügyintéző által készített beszámolóját. A megállapítások között szerepel, hogy az intézmény folyamatosan javuló tárgyi feltételek között végezheti munkáját. Szakmai tevékenységükben nagy hangsúlyt fektetnek a játék kiemelt szerepére, valamint az egészséges életmódra.

Elfogadták a képviselők a Füzesabonyi Közös Önkormányzati Hivatal (Szihalom községgel áll fenn), ez év december 31-i hatályú megszüntetéséről szóló határozatot is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában