ünnep

2019.12.03. 16:42

Ajándékcsomagot osztott a városháza Mikulása

Több száz kisgyermeket ajándékozott meg a városháza Mikulása kedden a díszteremben.

Sz. K.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

A délelőtt folyamán száz óvodást, majd délután száz általános iskolást, valamint a hivatal dolgozóinak gyerekeit lepte meg a nagyszakállú Télapó. A kicsiket Mirkóczki Zita alpolgármester köszöntötte, majd felhívta a kicsik figyelmét arra, hogy feltétlenül tisztítsák meg a cipőjüket otthon, hogy a Télapó beletehesse az ajándékot.

A picik és a fiatalok Mikulás-csomagot kaptak, s az önkormányzat, illetve a Harlekin Bábszínház művészeinek jóvoltából ünnepi előadásban is részük volt, az óvodások a Paprika Jancsi és a Mikulás című mesét láthatták-hallhatták.

Ma – a Gyermekjóléti és Bölcsődei Igazgatóság a Család- és Gyermekjóléti Szolgálattal együttműködésben – hátrányos helyzetű gyermekeket ajándékoz meg a városháza Mikulása délután fél kettőtől ugyanezen helyszínen. A két napon csaknem négyszázharminc gyermeket lepett meg a polgármesteri hivatal Mikulása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában