évforduló

2019.12.13. 11:39

Harmincesztendős a hatvani szociális szolgálat

A napokban ünnepelte fennállásának harmincadik évfordulóját a Szociális, Gyermekjóléti és Egészségügyi Szolgálat.

Tari Ottó

A Dalvarázs Show Kórus műsorral kedveskedett

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Albert Péter

Az intézmény munkatársai a Grassalkovich Művelődési Házban gyűltek össze, hogy egyebek mellett szakmai előadásokkal emlékezzenek meg az eltelt évtizedekről. Az eseményen Horváth Richárd polgármester köszöntötte a megjelenteket, aki a városi hírportál tudósítása szerint úgy fogalmazott: ennek a szolgálatnak a legerősebb alapjai mindig is azok a szakemberek lesznek, akik hittel, szeretettel és erővel dolgoznak másokért.

A Dalvarázs Show Kórus műsorral kedveskedett Fotó: Albert Péter / Heves Megyei Hírlap

Gulyás Beáta, a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat szakmai vezetője szerint az évek során az intézmény tevékenysége egyre szélesebb társadalmi rétegekhez jutott el, mivel azt tapasztalták, hogy a segítségre több helyen volt szükség. Elmondta: mára a szolgálat tevékenységi körébe tartozik az idősgondozás, a gyermekjólét megteremtése, illetve számos egészségügyi ellátás biztosítása. Mindemellett a családsegítő szolgálat megmaradt önálló szakmai egységként, ahol számos fejlődés zajlott le az elmúlt időszakban.

Horváth Richárd polgármester Fotó: Albert Péter / Heves Megyei Hírlap

A program során a Dalvarázs Show Kórus műsorral kedveskedett a megjelenteknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában