Boldogságóra program

2020.02.20. 17:07

Az egri iskolában volt a Boldogságóra turné első állomása

A Boldogságóra turné első állomása az egri Kemény Ferenc Sportiskolai Általános Iskola volt csütörtökön.

M. H.

Fotó: Daniel Beran

A Jobb Veled a Világ Alapítvány Boldogságóra programja idén is elindította szakmai turnéját, amelynek során neves pszichológusok, trénerek tolmácsolásában hallhatják az érdeklődők a program legújabb eredményeit, fejlesztéseit és számos új gyakorlattal ismerkedhetnek meg.

A turné első állomásán jó hangulatú előadásokat hallgathattak az érdeklődők Fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A csütörtökön induló rendezvénysorozat első állomásán most először szülők is részt vehettek s első kézből tapasztalhatták meg a program pozitív hatását, ugyanis 2020-ban elindul a Boldogságóra program családoknak, Szülők Boldogságakadémiája címmel. Az egri iskolában Kozma-Vízkeleti Dániel családterapeuta várta az érdeklődőket. Pedagógusoknak a Megterhelődés, kiégés és megelőzése címmel, szülőknek pedig Mit hozunk otthonról? Családi mintáink – és mit kezdünk velük címmel tartott jó hangulatú előadást. A Jobb Veled a Világ Alapítvány Boldogságóra programja a pozitív pszichológia kutatási eredményeire épített élménypedagógiai módszertan.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában