év párja

2020.02.24. 16:55

Gyöngyösi páré az ezüst a szerelmesek versenyén

Belkovicsné Bozsik Emese és férje, Belkovics Krisztián lett Az év párja 2019 játékunk második helyezettje.

M. A.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

Február 14-én, a szerelmesek napján hirdettük ki Az év párja versenyünk végeredményét. A Heol.hu játékára a Heves megyei, 2019-ben házasságot kötött szerelmesek jelentkezését vártuk. Az idén meghirdetett versenyünknek is nagy sikere volt a szerelmesek körében, a beérkezett esküvői fotókra a voksolás zárásáig több mint 12 ezer szavazat érkezett és több mint 40 ezer látogató nézte meg a fotópályázat hivatalos oldalát. Fotópályázatunk második helyezettje 2790 szavazattal a gyöngyösi Belkovicsné Bozsik Emese és férje, Belkovics Krisztián lett, akik egy remek hangulatú képpel érdemelték ki a második helyezést. A pár az FTC stadionját szentélyként tisztelő drukkerként, a ferencvárosiak elkötelezett híveként választotta esküvői fotózásra az arénát. Az ifjú feleség egyébként a Gyöngyösi AK női labdarúgócsapatának meghatározó futballistája, férje pedig sportfotós.

Krisztián és Emese nyereménye egy 20 ezer forint értékű vacsorautalvány
Fotó: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

– Emese 2015-ben jött Gyöngyösre focizni, én pedig rengeteg fotót készítettem róla a meccseken – emlékezik Krisztián. – Ezt követően volt Egerben egy futsal tornájuk, ahol csináltam róla egy elég jó képet. Írtam is neki, hogy ez még lehet a Nemzeti Sportban is megállná a helyét. Elkezdtünk ismerkedni, majd szépen kialakult minden. 2016 februárja óta alkotunk egy párt.

A szerelmesek 2018-ban el is jegyezték egymást, 2019 nyarán pedig össze is házasodtak. Beszélgetésünkkor a fiatalok megosztották velünk az örömhírt: május 13-ra várják a kislányukat, akit Rékának fognak hívni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában