az év párja 2019

2020.02.27. 08:39

Néptáncos nagyrédei pár lett játékunk harmadik helyezettje

Albunovics-Besze Zsófia és férje, Albunovics Milán harmadik helyen zártak Az év párja 2019 fotópályázatunkon.

Heol

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

Február 14-én, a szerelmesek napján hirdettük ki Az év párja versenyünk végeredményét. A Heol.hu játékára a Heves megyei, 2019-ben házasságot kötött szerelmesek jelentkezését vártuk. Az idén meghirdetett versenyünknek is nagy sikere volt a szerelmesek körében, a beérkezett esküvői fotókra a voksolás zárásáig több mint 12 ezer szavazat érkezett. Fotópályázatunk harmadik helyezettje Nagyrédéről Albunovics-Besze Zsófia és férje, Albunovics Milán lettek 544 szavazattal. Nyereményük egy 15 ezer forint értékű vacsorautalvány.

Vacsorautalvánnyal gazdagodott a nagyrédei pár Fotó: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

– Hat éve alkotunk egy párt, s júliusban lesz egy éve, hogy házasok vagyunk – mesélte Milán. – A tánc hozott minket össze, Balatonkenesén ismerkedtünk meg egy néptánc-táborban, ahol mi voltunk a táncmesterek. Salgótarjánban kezdtem el a tánccal foglalkozni még gyerekként, majd 13 évig dolgoztam Budapesten profi táncosként. Ezt követően kerültem Heves megyébe és vállaltam munkát művészeti vezető beosztásban. Zsófival van egy közös társulatunk, ahol ő művészeti asszisztensként tevékenykedik.

A fiataloktól megtudtuk: nagyon fontos számunkra a hagyományok továbbéltetése.

– Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a kultúra és a hagyományok megőrzése fontos – tették hozzá. – Ezt a csodát szerettük volna megjeleníteni a nagy napon is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában