sajtónap

2020.03.15. 14:00

Az idén is Bódi Csaba kapta a Hírlap nívódíját

Koszorúzás, kitüntetés-átadási ünnepség a Magyar Sajtó Napja alkalmából.

Sz. Z.

A nívódíjas a díszoklevéllel a főszerkesztő társaságában Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszar Mark

A hagyományokhoz híven az idén is koszorúzással kezdődött a Magyar Sajtó Napja alkalmából tartott eseménysorozat az előző hét utolsó munkanapján. A Kisasszony temetőben, a családtagok jelenlétében, Kühne Gábor főszerkesztő és a Heves Megyei Hírlap szerkesztőségének képviselői helyezték el a megemlékezés virágait a Népújság egykori irányítója, Gyurkó Géza sírjánál. Ezt követően lapunk munkatársai babérkoszorút helyeztek el a Hittudományi Főiskola falán a Népújság volt vezetői által korábban állíttatott Petőfi-domborműnél.

A sajtónapi ünnepséget pénteken este rendezte meg a kiadó és a szerkesztőség az Unicornis étteremben, ahol lapunk főszerkesztője köszöntőjében visszatekintést adott az elmúlt egy év munkájáról, s szólt a rendkívüli helyzetben elvégzendő feladatokról.

A nívódíjas a díszoklevéllel a főszerkesztő társaságában Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A továbbiakban Kühne Gábor – miután megköszönte a lap készítőinek a tevékenységét – átnyújtotta a Hírlap nívódíját Bódi Csabának, a sportrovat vezetőjének, aki a kitüntetést ebben az esztendőben is a kollégák szavazatai alapján érdemelte ki. A kiadóban, azon belül is megyei napilap terjesztésében teljesített kiemelkedő szervező munkájáért ugyancsak elismerésben részesült Koczka Mónika Szidónia. Ezután az újság főszerkesztője virágcsokrot adott át Barta Katalin újságírónak, aki immár három és fél évtizede írja érdekes riportjait, hasznos információit és elgondolkodtató publikációit Heves megye mindennapjairól. A rendezvény további részében az ez évi nívódíjas mondta el gondolatait a hírlapírás fontos szerepéről.

Az esemény közös vacsorával zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában