elővigyázatosság

2020.04.19. 13:40

Parádon is megjelentek a trükkös csalók

A napokban egy helyi lakos arról értesítette a község polgármesterét, hogy idős szüleit idegenek telefonon megkeresve, az önkormányzatra és a polgármesterre hivatkozva, segítséget ajánlottak.

B. K.

Mudriczki József, a község vezetője nyomatékosan arra hívja fel a figyelmet, hogy egyelőre a településen külső segítő bevonására nem volt szükség. Ha bármilyen önkormányzati segítségről döntenek, arról időben tájékoztatják a lakosságot.

– Ez nem más, mint a „trükkös lopások” új formája! Óvakodjunk a bajtól ilyen híváskor és hivatkozáskor azonnal hívják a rendőrséget (112-es segélyhívó). Ha bárkinek segítségre van szüksége, akkor keressék az idősek napközi otthonát a 36/364-089-es vagy a hivatalt a 36/544-072-es telefonszámon – kéri a polgármester.

Arról is beszámolt, hogy a községben változatlanul nincs fertőzött, se hatóságilag karantén alá vont személy. A polgármester Facebook-oldalán mindennap beszámol a helyi történésekről. Büszke arra, hogy szinte mindenki betartja a szabályokat, s komolyan veszi a vészhelyzetet.

Kezdőképünk illusztráció Fotó: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában