korszerűsítés

2020.05.20. 09:36

Felújít a vízmű, lezártak egy utat Füzesabonyban

A teljes munkálatokkal várhatóan a hét végéig végeznek, és szombaton átadják a forgalomnak az útszakaszt.

S.S.

A Heves Megyei Vízmű Füzesabonyi Üzemegysége akna átépítése miatt teljesen lezárta a forgalom elől a Széchenyi és a Hunyadi út találkozásánál lévő területet hétfőtől. A szolgáltatótól kapott tájékoztatás szerint úgy tervezik, hogy a hét utolsó napjain már használhatják az autósok ezt az útszakaszt – mondta el kedden a Heolnak Nagy Csaba, a város polgármestere.

A munkálatok pár napon át tartanak, és ez idő alatt a Széchenyi útra csak az egyik irányból lehet behajtani. Ennek a résznek a Hunyadi útra nyíló végén végzik a felújítást. A Széplaki Csaba üzemegység-vezetőtől származó információ szerint a tolózáras aknát teljes egészében átépítik a munkaterületen. Ennek részeként kicserélik a régi korrodált fémcsöveket, korszerűsítik az ivóvíz-közműhálózatot.

Éppen ezért kedden a környéken a délelőtti órákban szünetelt a vízszolgáltatás, amiről a lakosságot időben tájékoztatták – tudtuk meg Nagy Csabától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában