KÍVÁNJ EGY NAGYOT, TELJESÍTJÜK!

2020.05.13. 09:44

Legyen különleges gyermeknapod a Heves Megyei Hírlappal és a Heol.hu-val

Május utolsó vasárnapja a nemzetközi gyermeknap. És, ha gyermeknap, akkor ez a Heves Megyei Hírlapnál és Heol.hu-nál most azt jelenti, hogy teljesítjük a kívánságokat.

Heol

Kívánj egy nagyot, és teljesítjük! Ez lehet a jelmondata annak az akciónak, amelyben gyermek olvasóink kéréseinek igyekszünk eleget tenni. Május utolsó vasárnapja a nemzetközi gyermeknap. S ha már gyermeknap, akkor ez a Heves Megyei Hírlapnál és Heol.hu portálnál azt is jelenti, hogy teljesítjük a kívánságaitokat.

Sokat gondolkodtunk azon, hogy a jelenlegi járványhelyzetben meghirdessük-e gyereknapi akciónkat. Szerkesztőségünk végül úgy döntött, hogy nagy óvatossággal ugyan, de egy igazán különleges ajándékot szeretnénk adni a Heves megyei gyerekeknek.

Ez pedig nem más, mint hogy közülük öt szerencsésnek teljesítjük egy különleges kívánságát, álmát.

Természetesen jól tudjuk azt, hogy mindenkinek vannak vágyálmai. Sokan szeretnének például drága ajándékokat, netán egzotikus utazásokat, de mi most nem ilyen kívánságokat várunk. Sokkal inkább olyan élményeket magukban foglalókat, amelyek nem azért különlegesek, mert sok pénzbe kerülnek, hanem azért, mert segítség nélkül nehéz, vagy egyáltalán nem lehet megszervezni azokat.

Szóval senki ne kérjen tőlünk mondjuk pónilovat vagy esetleg okostelefont, s persze nem tudunk senkit sem összehozni Messivel, Christiano Ronaldóval vagy éppen egy világhírű színésszel, énekessel, de még sajnos egy vacak űrutazást sem tudunk megszervezni...

Viszont, kedves olvasónk, nagyon szívesen segítünk abban, hogy tűzoltó vagy várvédő legyél, esetleg részt vegyél egy rendőri akcióban, vagy megismerkedj a régész-, illetve a borászszakma rejtelmeivel. Elintézhetjük akár azt is, hogy a halak úszkáljanak a fejed felett, ha szeretnéd, kipróbálhatod a csónakázás élményét, de akár megoldható az is, hogy élőben találkozhass egy nagymacskával, vagy más kontinensen élő állatokkal.

A sportolás szerelmesei megnézhetik egy ismert focicsapat edzését, vagy az amerikai foci világába is betekintést nyerhetnek. A gasztronómia iránt érdeklődők pedig talán egy neves étterem vagy egy cukrászda konyháját is közelebbről szemügyre vehetik. Mindezeken túl megtapasztalhatjátok egy különleges bemutatóra érkezve azt is, milyen lehet a látásukat vesztettek élete, de még az is elképzelhető, hogy a megyeszékhely alatt tehettek sétát. Ha valaki pedig lóra vagy netán repülőgépre szeretne ülni, azt is megpróbáljuk megszervezni, de talán még egy mozdonyvezetést, kisvasutazást is meg tudunk oldani.

Meglátjuk. Csupán azt kérjük tőled, vedd azt figyelembe a kérésednél, hogy sajnos még mindig járványhelyzet van. Ennek ellenére eresszétek szabadon a fantáziátokat, és írjatok nekünk levelet május 24-én este nyolc óráig, a [email protected] címre, vagy a 3300 Eger, Trinitárius utca 1. postacímre, Gyermeknapi kívánság megjelöléssel. Az öt legjobb, legérdekesebb kívánságot pedig gyermeknap környékén teljesítjük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában