átadó

2020.06.25. 16:47

Szabadtéri kosárlabdapályát avattak Egerben

Szabadtéri kosárlabda pályát adtak át csütörtökön a Bem tábornok téren, az Egri Közszolgáltatások Városi Intézményének területén.

M. H.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

Az eseményen Halm Roland, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnökségi tagja elmondta, az egri önkormányzattal kötött megállapodásának értelmében helyezték ki a tulajdonukban lévő két pályát, két kosárlabdapalánkkal és gyűrűvel. Céljuk, hogy népszerűsítsék a sportágat, ezen belül a 3x3 szakágat. Elhangzott, a létesítmény az Egri Városi Sportiskola kosarasinak illetve a lakosság igényeit is kielégíti.

Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere is köszöntötte az eseményen megjelenteket.

A gyerekek már birtokba is vették az új pályát, örömmel pattogtatják a labdát
Fotó: Berán Dániel / Heves Megyei Hírlap

– Nehéz három hónap van a hátunk mögött, s külön öröm számomra, hogy a szívemnek kedves területen adhatunk át valamit, ez pedig a sport. Köszönjük a szövetség támogatását. Megígérhetem, hogy nem ez lesz az utolsó sportlétesítmény átadás, hiszen prioritást élvez az, hogy Eger sportinfrastruktúráját fejlesszük. Erre vonatkozólag számtalan tervünk van – tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában