demonstráció

2020.07.30. 17:10

Az 5G bevezetése ellen szerveztek demonstrációt Egerben

Demonstrációval egybekötött előadást szervezett dr. Pócs Alfréd, az Egri Városvédők Egyesületének elnöke az 5G bevezetése ellen csütörtökön.

Sz. M. L.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

Kérdésünkre, hogy mi célja van a mai eseménynek elmondta: reméli, ez egy ünnep lehet végül. Az akkor éppen ülésező közgyűlés ugyanis a 37. napirendi pontban tárgyalta a témát, s döntött a bevezetésről vagy arról, hogy Eger 5G mentes város legyen.

– Ez egy egészségkárosító mágneses sugárzás, negatív genetikai hatásai vannak az emberi szervezetre, s ezek csak néhány generációval később ütköznek ki, tehát itt most a jövőnk érdekében kell fellépnünk. Ez mindenkire nézve káros, ám léteznek természetes anyagok melyek védelmet nyújtanak ellene, azonban ezek az átlag ember számára megfizethetetlenek. Megközelítőleg kétszáz orvos van ezen a véleményen, ők tiltakozó határozatot is aláírtak korábban – mondta dr. Pócs Alfréd.

Azt is említette, hogy az eseményen rengetek hazai és külföldi szakember is részt vett, hogy fellépjen a szerintük káros sugárzás bevezetése ellen.

Zenekart is hívtak a demonstrációra Fotó: Berán Dániel / Heves Megyei Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában