ELISMERÉSEK

2020.07.16. 13:21

Gyöngyös minden bölcsődéjében jó helyen vannak a gyermekek

A gyöngyösi Visonta Úti Bölcsőde két munkatársa, Bódi Zoltánné konyhalány és Bozsik Józsefné koordinátor részesült idén elismerésben az önkormányzat által szervezett bölcsődék napi ünnepségén.

J. M.

Fotó: Czimer Tamas

A város évek óta áprilisban köszönti a bölcsődei dolgozókat az intézmények hivatalos ünnepén, ezt az alkalmat idén a világjárvány felülírta.

- A városban évek óta három kiváló bölcsőde és családi napközi működik, éppen ezért az alkalmazottak méltán megérdemlik, hogy ezt az önkormányzat is elismerje, értékelje – mondta köszöntőjében Hiesz György polgármester. – Ahogyan az első bölcsődék megszületésekor, úgy napjainkban is főként az iparosodás és a fejlődés, valamint az édesanyák munkába állása miatt egyre nagyobb az igény arra, hogy amíg a szülők dolgoznak, kisgyermekeiket biztonságban tudják.

A polgármester elmondta: egyre több munkáltató törekszik arra, hogy az önkormányzat példáját követve a cég által létrehozott bölcsődében biztosítsák az alkalmazottak gyermekeinek gondozását. Ez a törekvés immár Gyöngyösön is érzékelhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában