attrakciókö

2020.08.17. 16:34

Egri Csillagot is vizsgálhatunk a Varázstoronyból

EGR

M. H,

Újabb turisztikai élménnyel gazdagodik az Eszterházy Károly Egyetem (EKE) kínálata, ezentúl egy pohár finom bor mellett élvezhetik

a látogatók Eger szépségét a Varázstorony Panoráma teraszán. Erről számoltak be a helyszínen sajtótájékoztató keretein belül tegnap. Hegyi Ádám, az EKE szőlőbirtokának vezetője elmondta, sokat gondolkodtak azon, hogy az egyetem borait hogyan lehetne egyedülálló módon népszerűsíteni.

– Ha borról van szó, mindig fontos annak termőhelyét is megismerni, s nem lehetne erre jobb helyszín, mint a Varázstorony terasza. Innen látható a történelmi belváros, így együtt élvezhető az Egri Csillag és a gyönyörű látkép – tette hozzá.

Hegyi Ádám, dr. Murányi Zoltán és Valkóné Révai Renáta, az EKE sajtóreferense koccintanak az Egri Csillaggal Fotó :Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Dr. Murányi Zoltán, a Varázstorony igazgatója a tájékoztatón arról beszélt, nagyon jó kezdeményeznek tartja az új attrakciót, hiszen az építmény elkészültének eredeti célja az oktatás, a kultúra mellett a szórakoztatás volt.

– Ez a komplex programkínálatunk egyik üde színfoltja lesz, mellyel reményeink szerint sokan élnek majd – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában