Strandok Éjszakája

2020.08.12. 12:49

Éjszakai fürdőzés és filmvetítés is lesz szombaton az egri strandon

Az Eger Termál Kft. a július 25-én megrendezett Strandok Éjszakája program sikerén felbuzdulva szombaton az Agria Film Kft-vel együttműködve éjszakai filmvetítéssel készül.

M. H.

Erről számolt be sajtótájékoztatón Mirkóczki Ádám polgármester, Beresnyák Gyula, az Eger Termál Kft. és Berényi Tamás, az Agria Film Kft. ügyvezetője szerdán a strandon.

A polgármester elmondta, választási kampányában vállalást tett arra, hogy Egerben beindul az éjszakai fürdőzés, ennek első lépései közt rendezik meg a MooVízz elnevezésű rendezvényt. Hozzátette, jövőre reményei szerint már rendszeresen lesz élet a strandon.

Berényi Tamás kifejtette, a film kiválasztásánál figyelembe vették a helyszínt, így esett a döntés a Baywatch-ra. Ebben az évben szavai szerint a szabadtéri mozizásra nagy hangsúlyt fektetettek. Beresnyák Gyula hozzátette 20 órától koncert lesz, majd jön a film, az éjjel pedig hajnali egykor ér véget.

Kezdőképünk illusztráció Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában