mohosz

2020.08.03. 15:46

Heves megyei sikerek a szegedi horgászversenyen

Győri siker született az LVII. Tagszövetségi Csapat OB-n. A horgászversenyen a Heves megyei versenyzők is szép eredményeket értek el.

HEOL

Fotó: mohosz.hu

Győri siker született az LVII. TCSOB-n. A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetségének csapata így immáron tízszeres bajnoknak mondhatja magát. A második helyen az utóbbi években szinte minden alkalommal dobogós Horgász Egyesületek Heves Megyei Szövetsége végzett. A csapat tagjai Kéri Dominik, Kökény József, Mezei Bence, Mezei Kristóf, Nagy Benedek, Nagy Olivér, Nánai Zoltán, Németi Krisztina, Ujszászi Richárd versenyzők, Mochnács Sándor csapatvezető és Németh János edző voltak – adta hírül honlapján a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ).

A MOHOSZ tagszövetségeinek éves találkozóján a csapatok négy felnőtt, egy női, és egy-egy U15-ös, U20-as és U25-ös versenyzőből állnak. A helyszín már sok éve a Szeged melletti Maty-éri evezőspálya, ahol borítékolható a bőséges zsákmány, így mindig igazi örömpeca jellemző a versenyre.

Fotó: mohosz.hu

A csapatok eredményei mellett az egyéni teljesítményeket is díjazták. A felnőtteknél a Horgász Egyesületek Heves Megyei Szövetségét képviselő Nagy Benedek Zsolt első helyet szerzett, az U20-as korosztályban az ugyancsak szűkebb hazánkból érkező Kéri Dominik a második helyen végzett, az U25-ösöknél pedig Mezei Kristóf a harmadik pozíciót foglalhatta el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában