horgászat

2020.08.26. 17:01

Igazi kihívás vár a héten a horgászokra

Nehéz időkben, rossz körülmények között ismerszik meg a vérbeli pecás, aki fogásával a kopoltyúsnál most többet is bezsebelhet.

Heol

A szonáros horgászatot általában nem a rapsicok használják. Képünk illusztráció

Forrás: MTI

Fotó: Oláh Tibor

A héten kellemes nyári időjárásra számíthatnak a strandolni vágyók, akik viszont horgászás miatt indulnak tópartra, annyira már nem örülhetnek, ugyanis a meleg időben a halak nem egykönnyen akadnak horogra. Az Időkép, horgászoknak készült előrejelzése szerint nem sok jóra számítanak a halat fogni vágyók: csütörtökig a kapásindex rosszat mutat.

Reméljük, ez nem szegi a pecázás szerelmeseinek kedvét, a nehezen megszerzett préda büszkeséggel tölti el az embert. A kifogott hal és a büszkeség mellett is megéri most meglátogatni a vízpartokat, ugyanis elstartolt A hónap fogása játékunk második fordulója, amelyben a hevesi megyei horgászok mutathatják be fogásaikat.

A képek mellé várjuk a beszámolókat is arról, hogyan sikerült tőrbe csalni a pikkelyest. A jó sztorik pedig nem maradnak elismerés nélkül: a beküldött képeket és történeteket értékes nyereményekkel díjazzuk. Az 5000 forintos utalvány mellett ősszel akár egy kényelmes horgászszékben üldögélve nézhetünk újabb kapások elé.

További részletek és nevezés A hónap fogása oldalon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában