Szolnok, Heves megye

2020.08.13. 11:53

Csütörtökön búcsúztatják Kopasz Árpádot

Hamvasztás utáni hivatalos búcsúztatása, a rendőrség halottjaként, ma 13 órakor lesz a szolnoki köztemető ravatalozótermében,

Sz. Z.

Kopasz Árpád nyugalmazott rendőr dandártábornok, miniszteri díjas rendőrségi főtanácsos, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság volt vezetője életének 73. évében, augusztus 4-én elhunyt – adta hírül gyászközleményében a Szolnok megyei rendőri szervezet vezetése szerdán délelőtt. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság személyi állománya és egykori munkatársai osztoznak a család gyászában – tették hozzá.

Kopasz Árpádra azonban nemcsak utolsó szolgálati helyén emlékeznek nagy tisztelettel, hanem Heves megyében is, ahol több beosztásban is tevékenykedett. Mindig precíz tervezői és vezetői munkájával méltán érdemelte ki munkatársai elismerését. Hevesben a a főkapitány közbiztonsági helyettese volt hosszú időn át.

Hamvasztás utáni hivatalos búcsúztatása, a rendőrség halottjaként, ma 13 órakor lesz a szolnoki köztemető ravatalozótermében, katonai szertartás szerint. Hamvainak végső nyugalomba helyezése szűk családi körben történik a későbbiekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában