pályázat

2020.09.02. 15:48

Októberben lehet új jegyző Egerben

Kiírták a pályázatot a jegyzői munkakör betöltésére, mely a megyeszékhely hivatalos honlapján, az eger.hu-n is megjelent.

G. Zs.

Mint ahogy beszámoltunk róla, dr. Andráskó Dénes egy héttel ezelőtt benyújtotta lemondását Mirkóczki Ádám, polgármesternek, aki el is fogadta ezt. A volt jegyző arra hivatkozott, hogy baráti viszony alakult ki a város vezetőivel, úgy érezte, hogy ez sem a kezdeti terveivel, sem a munkavégzésével nem összeegyeztethető. A jegyzői pozíció így jelenleg üresen áll, a hétfői közgyűlésen dr. Bánhidy Péter aljegyző látta el ezt a feladatot. Az ülésen felmerült az is, hogy dr. Andráskó Dénes az EVAT Zrt.-nél folytatja munkáját, melyet dr. Fodor András, a társaság vezérigazgatója meg is erősített.

A jegyzői pozíció azonban előreláthatólag nem marad sokáig betöltetlen, az állásra szeptember 15-ig lehet jelentkezni és szeptember 30-ig bírálják el a jelentkezéseket. A munkakör leghamarabb a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető. A jelentkezőknek igazgatásszervező, vagy közigazgatás-szervező vagy jogász vagy államtudományi mesterképzési szakon szerzett szakképzettség, vagy közigazgatási mesterképzési szakon szerzett okleveles végzettséggel kell rendelkezni, legalább egy-három éves közigazgatási gyakorlat is feltétel, szükséges továbbá közigazgatási szakvizsga vagy Továbbképzési Kollégium által teljeskörűen közigazgatási jellegűnek minősített tudományos fokozat alapján adott mentesítéssel rendelkeznie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában