szavazási eredmény

2020.09.07. 19:04

Olvasóink többsége a koronavírus miatt hagyta ki az idei Eger-ralit

Legutóbbi szavazásunkban arra voltunk kíváncsiak, olvasóink részt vesznek-e az Eger-ralin.

Heol

Az elmúlt hétvégén rendezték meg az Országos Rali Bajnokság második futamát, a Q8 Oils Eger-ralit. Ennek apropóján legutóbbi szavazásunkban azt kérdeztük olvasóinktól: részt vesznek-e az Eger-ralin. A választ adók többsége, több mint 60 százaléka nyilatkozta úgy, hogy a koronavírus miatt idén inkább kihagyja a ralit. 16 százalék egész évben a ralit várta, 14 százalék pedig maximum a bemutatót nézte meg.

A választ adók csupán öt százaléka gondolta úgy, hogy már korán reggel kint lesz, s foglalja a helyet.

[eweb-voting id="2821493"]

Ahogy arról korábban beszámoltunk, végig kiélezett küzdelmet hozott a Q8 Oils Eger-rali, az Országos Rali Bajnokság második futama. A verseny végén az abszolút sorrend első három helyezettjét mindössze 13,8 másodperc választotta el egymástól. A győzelmet a Vincze Ferenc-Bacigál Igor kettős szerezte meg, akik harmadszor nyerték meg az Eger környéki utakon megrendezett versenyt. A győztesek és a második helyen végző Velenczei Ádám-Szőke Tamás páros között egyetlen egy alkalommal sem emelkedett a különbség hét másodperc felé. A másfél napba besűrített rendezvényen közel 180 autó startolt, de a csúszós, sok helyen felhordásos pálya sok versenyzőt megtréfált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában