Top 10 összeállítás

2020.10.18. 20:00

Ezek Heves megye legdrágább ingatlanai 2020-ban (fotók)

A tavalyi évhez hasonlóan idén is készültünk olvasóinknak egy Top 10 összeállítással, melyben Heves megye legdrágább ingatlanait mutatjuk be.

Heol

1.helyezett: Családi ház apartmannal a Gyógyvizek Völgyében, 400 millióért

A csodálatos Gyógyvizek Völgyében, Egerszalók központjában található apartman sorozat, két szintes családi házzal és egy 70 m²-es gerenda házzal, keresi új tulajdonosát. Az apartmanhoz tartozik egy tíz személyes jakuzzi és egy hat személyes infra és finn szauna, illetve egy épített falusi kemence.

2.helyezett: Mátrai luxus villa, 390 millióért

A Mátrafüreden található 600 m²-es ingatlan csodálatos panorámát kínál a Kékes-tetőre. A villa a meseszép Mátrafüred helyvidéki üdülőhelyén, a Kékes tömbjének délnyugati lábánál, a Bene-patak partján várja a kikapcsolódni vágyókat.

3. helyezett: Visontai kúrai erdővel, 300 millióért

A Gyöngyöstől néhány kilométerre, Visontán található kúria remek választás a természet kedvelőinek. Az ingatlanhoz erdő és egy hét hektáros terület is tartozik. A kúriához gazdasági épület, pince, engedélyezett húsüzem, és további lakóingatlan kialakítására alkalmas épület is tartozik.

4.helyezett: Mátrai földbirtokos kúria gazdasági épületekkel, 240 millióért

A 350 m²-es kúriához egy 85 m²-es egyedi cserépkályhás szalon is tartozik, mely garantálja a hangulatos esti beszélgetéseket. A birtok arborétumszerű, aszfaltozott úthálózattal, parkolókkal, meseszép erdős részekkel, parkkal rendelkezik.

5.helyezett: Gyöngyösi társasház épület, 235 millióért

Az 1930-as évek elején épült, Gyöngyös belvárosi patinás társas házi épületéhez egy utcafronti pince, egy földszinti, egy emeleti és egy tetőtéri kialakítású főépület tartozik, illetve egy udvari földszintes, magastetős épületből is.

6.helyezett: Eger belvárosi panzió, 200 millióért

Eger belvárosában, a vártól 200 méterre található egy közel 600 m²-es, 9 szobás jelenleg is működő panzió. Az ingatlanhoz egy 1598 m²-es telek tartozik, melyen további közel 100 m²-es épület található. A telken továbbá egy 20 méter hosszú pinceág van, melyből borospince alakítható ki.

7. helyezett: Örök panorámás ingatlan, 169 millióért

Eger belvárosához közel, kiemelkedő és egyedi lokációval, páratlan természeti adottságokkal, örök panorámával, ligetes, erdősávra néző kilátással rendelkező két lakásos ingatlan várja új tulajdonosát. Az ingatlanok külön bejáratúak, külön közművel, mérőórákkal rendelkeznek.

8.helyezett: Cukorgyári kastély Hatvanban, 149 millióért

A két tornyú, három szintes századfordulós, historizáló stílusú kastély Hatvan város központjában a Fő tértől 5 perc sétatávolságra helyezkedik el. A kastélyt a nemesi előnevét is a városról kapó, Báró Hatvani Deutsch család építtette, az 1888-ban a Zagyva partján megépülő cukorgyárhoz kapcsolódóan, ugyanis a kastélyt a gyár vezetésében részt vevő bárói család rezidenciájaként szánták.

9.helyezett: Meseszép családi ház a Bükk kapujában, 137 millióért

Egertől pár percre, gyönyörű erdős környezetben eladó egy földszintes, minőségi szabadon álló családi ház. Az ingatlan 4 hálóval 4 fürdőszobával, külön irodával, 85 m²-es gyönyörű nappalival rendelkezik, melynek belső mennyezete fagerendás, továbbá tartozéka egy igényes beépített konyha és kamra.

10.helyezett: Luxos ház a Bükki Nemzeti Park határában, 137 millióért

A felsőtárkányi tótól pár perc sétára, a Bükki Nemzeti Parkkal határos telekkel rendelkező, dupla komfortos, körbe járható, egy szintes családi ház keresi, igényes, új tulajdonosát. Az ingatlan 4 háló és 4 fürdőszobával, irodával, 85 m2-es, gyönyörű nappalival rendelkezik, melynek belső mennyezete fagerendás. A különleges hely és telek adottsága miatt az ingatlan alkalmas akár luxus apartmanháznak is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában