időjárás

2020.11.14. 08:10

Heves megyében is marad a hétvégére a ködös idő és a borult ég (videó)

Ahogy az ország legnagyobb részében, úgy Heves megyében is ködös, párás és borult időre lehet számítani. Néhol szitálás is előfordulhat.

Heol

Forrás: Shutterstock

Szombaton az ország legnagyobb részén, így Heves megyében is folytatódik a borult, párás, helyenként ködös idő, csak a nyugati határvidéken van esély a felhőzet átmeneti felszakadozására, csökkenésére. Szitálás bárhol előfordulhat. Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 5 és 10 fok között valószínű. Késő estére 3 és 7 fok közé csökken a hőmérséklet az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.

Az ország nagyobb részén borult, párás, néhol ködös idő várható vasárnap is. Vékonyabb, szakadozottabb a felhőzet nagyobb eséllyel a Dél-Alföldön lehet. Helyenként szitálás is előfordulhat. A déli szél csak az északnyugati megyékben élénkülhet meg kevés helyen. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul.

" data-show-text="true" data-width="">

">Hétvégén még ne számítsatok nagy változásra, marad a köd és a sok felhő. Jövő héten viszont frontok sorozata száguld át felettünk, változékonyabbra fordul az idő, megszűnik a tartós köd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában