gyógyítás

2020.12.10. 13:48

Adományt kaptak áldozatos munkájukért az egri kórház dolgozói

A Heves Megyei Gazdakörök Szövetsége tartós élelmiszer adományt nyújtott át a Markhot Ferenc Kórháznak, a covid ellátásban résztvevő egészségügyi dolgozók számára csütörtök délelőtt.

Sz. M. L.

2020-12-10 - A Heves Megyei Gazdakörök Szövetsége tartós élelmiszer adományt hozott a covid ellátásban résztvevő egészségügyi dolgozók számára (Markhot Ferenc Kórház, Eger) - Berán Dániel, BD / Heves Megyei Hírlap

Fotó: Daniel Beran

A felajánlást dr. Vácity József főigazgató és dr. Thummererné Rebicsek Rita, ápolási igazgató vette át a szövetség elnökétől Szendrei Lászlótól.

– Azt hiszem minden felajánlás annak a jelképe, hogy jól végezzük a munkánkat, egyfajta visszacsatolás. Mindegy, hogy milyen mértékű vagy értékű az amit kap az intézmény, mi megtiszteltetésnek vesszük az egészen apró gesztusokat is, s természetesen az ilyen hatalmas csomagokat is melyet ma vehettünk át – mondta dr. Vácity József főigazgató csütörtök délelőtt.

A Heves Megyei Gazdakörök Szövetsége tartós élelmiszert adományozott az egészségügyi dolgozóknak Fotó: Berán Dániel / Heves Megyei Hírlap

Szendrei László kérdésünkre elmondta, hogy az adományozó Heves Megyei Gazdakörök Szövetségének huszonkét gazdakör a tagja, akik saját termékeiket ajánlották fel az intézmény részére.

– Ebben a pandémiás helyzetben mi is jól látjuk milyen megfeszített tempóban kell a kórház munkatársainak dolgoznia azért, hogy mi egészségesek maradhassunk – fogalmazott Szendrei László, a szövetség elnöke. Hozzátette, habár jóval másabb a munkájuk, a gazdák is jól tudják azt, hogy mit jelent az egészségügyi dolgozók élete. Hiszen mindannyian élőlényekről gondoskodnak, ami sok lemondással, éjszakázással és komoly áldozatokkal jár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában