Segítségnyújtás

2020.12.23. 14:26

Egri idősotthonok lakói, dolgozói kaptak csomagokat

A Jobbik egri szervezetének kezdeményezése volt a karácsonyi adománygyűjtés a tagjaik, a szimpatizánsaik, a családtagjaik és a barátaik körében – tudtuk meg a választókerület elnökétől, Hajnády K. Endrétől.

S. S.

20201223 Eger fotó: Huszár Márk - HM - Heves Megyei Hírlap A Jobbik Egri Alapszervezetének adománya az Idősek Berva-völgyi Otthona részére. képen: Hanga István, a Jobbik Egri Alapszervezetének elnöke

Fotó: Huszár Márk

Komfortnövelő élelmiszeradomány-csomagokat állítottak össze, hogy ezzel az apró ajándékkal köszönjék meg a város és a környező települések idősotthonai dolgozóinak az egész éves áldozatos munkát, s az ünnep alkalmából megajándékozzák az intézmények lakóit is.

Adományok átadása a Berva-völgyi idősotthonban Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A szerdán átadott, főként élelmiszereket – kávét, teát, cukrot – tartalmazó csomagokat nagy örömmel fogadták az érintettek. De kerültek a pakkokba sima és diabetikus édességek, rostos gyümölcslevek, kekszek, narancs, mandarin és egyéb magas vitamintartalmú gyümölcsök is.

– Bár a gyűjtést mi kezdeményeztük és a csomagokat az egri Jobbik csapata állította össze, az adományokat szigorúan mint magánemberek juttattuk el a címzettekhez családtagjaink, barátaink, szimpatizánsaink segítségével, amit köszönünk nekik – mondta az elnök.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában