adomány

2021.01.18. 12:44

Horgászengedélyeket kaptak az egri kórházban dolgozók

A most átadott utalványok értéke 3,1 millió forint.

M. H.

20210118 - A képen balról: Juhász Benedek (a Tisza-tavi Sporthorgász Kft. marketingvezetője), dr. Juhász Attila Simon (a Heves Megyei Közgyűlés elnöke), Dr. Thummererné Rebicsek Rita (ápolási igazgató), Dr. Vácity József (kórházigazgató) - A Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. képviselői Tisza-tavi területi horgászengedélyek díjmentes váltására jogosító dokumentumokat adnak át az egri kórház dolgozóinak. - Markhot Ferenc Kórház, Eger - Berán Dániel, BD / Heves Megyei Hírlap

Fotó: Daniel Beran

A Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. képviselői horgászengedélyek díjmentes kiváltására jogosító dokumentumokat adtak át hétfőn délelőtt a Markhot Ferenc Kórház dolgozóinak. Juhász Benedek, a sporthorgász társaság képviseletében elmondta, száz utalványt ajándékoztak az egészségügyiseknek, ezzel megköszönve munkájukat.

Dr. Juhász Attila Simon, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke arról szólt, nem az első eset, hogy a tó környéki vállalkozók ajándékozzák meg a dolgozókat. A most átadott utalványok értéke 3,1 millió forint. Dr. Vácity József kórházigazgató elmondta, kollégái már nagyon várják, hogy szétosszák köztük az engedélyeket, hogy aktívan pihenhessék ki fáradalmaikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában