forgalom

2021.01.10. 10:40

Vasárnap is megrohamozták a Mátrát: már délelőtt megtelt a Kékestető

Délelőtt 10 órára megteltek az ország legmagasabban fekvő parkolói. Sem a Kékestetőn, sem a Veronika-réten nem lehetett már szabad autós helyet találni.

Heol

Forrás: Kékestető webkamera

A Gyöngyös Város Hivatalos Oldala osztotta meg vasárnap délelőtt a hírt, miszerint a várakozásnak megfelelően vasárnap is sokan keresték fel az ország legmagasabb pontját. Délelőtt már 10 órára megteltek az ország legmagasabban fekvő parkolói. Sem a Kékestetőn, sem a Veronika-réten nem lehetett már szabad autós helyet találni.

Mint az kiemelték: a biztonságos közlekedés érdekében a gyöngyösi önkormányzat városrendészei Mátraházától részt vesznek a forgalom irányításában. Az útnak indulók számítsanak arra, hogy a Mátrába igyekvő turisták miatt lassul a forgalom. Mindenki saját felelősségére induljon útnak!

" data-width="500" data-show-text="true">

">❗❗❗Megtelt Kékestető❗❗❗

A várakozásnak megfelelően vasárnap is sokan keresték fel az ország legmagasabb pontját....

A Kékestető webkameráin jól látszik, ma sem kíméli a hegyet a tömeg, sokan választották a Kékestetőt vasárnapi kikapcsolódásként.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, szombaton is megrohamozták az ország legmagasabb pontját. A Kékestető 1014m – Az ország csúcsa elnevezésű közösségi oldal tegnapi fotóin is látszik, hogy több helyen is volt szánkózási lehetőség és ezt ki is használták a turisták. Szánkózni lehetett a torony előtt az angyalok tisztásán, a Déli sípálya tetején egy rövid szakaszon és többen csúszkáltak a pálya és az erdő mellett.

" data-width="500" data-show-text="true">

">Ma ismét nagyon sokan vannak Kékestetőn. A képeken is látszik, hogy több helyen is van szánkózási lehetőség és ezt ki is...

Azt tapasztalták, hogy szombaton kevesebb autót engedtek fel a csúcsra, így az autóbuszok és szükség esetén a mentők is normál körülmények között fel tudtak menni a Kékesre.

" data-width="500" data-show-text="true">

">ÉLŐ VIDEÓK❗Megtelt a Mátra❗ Szigorú óvintézkedéseket vezettek be a Kékestetőn is #kékestető #mátra #rendőrség

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában