károk

2021.02.22. 13:48

Ledőlt az Egerben egykor kultikus Putyi-kocsma melletti épület födémje

Az esetről az Agria Tv hétfő délutáni Facebook-bejegyzésében adott hírt.

Heol

Forrás: Agria Tv

Putyi kocsmája valószínűleg minden egrinek ismerősen csenghet, a Heol is többször írt már róla. A kultikus egri helyként is számon tartott vendéglátóhely bejáratára 2019-ben került lakat. Az Agria Tv információi szerint azóta az egykoron közkedvelt kocsmába hajléktalanok költöztek be, hétfőn pedig újabb csapás érte a kocsmát, leomlott a födémje. A bejegyzés szerint a kocsma épületébe beköltöző hajléktalanok közül az omlás idején két embert keresni kellett, a helyszínre kereső kutyát is hoztak, a romok alatt azonban nem találtak senkit.

" data-width="500" data-show-text="true">

">Ledőlt Egerben a Putyi-kocsma födémje. A kocsma bezárása óta hajléktalanok éltek az épületben. Az oda beköltözők közül 2 embert kerestek. A helyszínre kereső kutyát is hoztak, a romok alatt nem találtak senkit.

Az üggyel kapcsolatban megkerestük a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot. Nagy Csaba katasztrófavédelmi szóvivőtől megtudtuk, a helyszínre az egri hivatásos tűzoltók érkeztek ki. A történtekről az Agria Speciális Mentő és Tűzoltó Csoportot is kérdeztük. Kovács József, a csoport vezetője azt a tájékoztatást adta, hogy nem a Putyi-kocsma, hanem a mellette álló épület födémje omlott le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában