elismerés

2021.03.04. 14:43

Átadták Egerben a Pro Agria gazdasági szakmai díjakat

Csütörtökön adták át a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a város által közösen alapított Pro Agria gazdasági szakmai díjakat.

Sz. M. L.

Fotó: Berán Dániel

- Két olyan nagy múltú helyi vállalat kap ma kitüntetést, akik évtizedes kitartó munkájukkal hozzájárulnak az elvándorlás csökkenéséhez, a fiatalok helyben tartásához. Szeretnénk ha a városban a turizmus mellett az ipar is jelentős lenne a jövőben – mondta Minczér Gábor alpolgármester.

Egert és térségét szolgáló kiemelkedő gazdasági teljesítményéért az Egri Malom Zrt. képviseletében Előházi Irén jelenlegi, és Veliczky József korábbi ügyvezető vette át az elismerést. A Schoen + Sand Hungary Kft. képviseletében pedig Németh János ügyvezető fogadta az elismerést Minczér Gábortól és dr. Bánhidy Petertől, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vezetőjétől. Dr. Bánhidy Péter az eseményen Kiemelte, hogy épp ma egy éve van jelen hazánkban a koronavírus járvány. Remélhetőleg a pandémia végeztével minden iparág új lendületet kaphat majd, s képviselői folytathatják remek munkájukat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában