GYÁSZ

2021.03.17. 10:59

Elhunyt Huszár András, a Gyöngyösi Polgárőr Egyesület vezetője

Huszár András több mint 30 évet töltött a közösség szolgálatában.

Heol

Forrás: Shutterstock

77 éves korában elhunyt Huszár András, a Gyöngyösi Polgárőr Egyesület vezetője – " target="_blank" rel="noopener noreferrer">számol be közösségi oldalán a gyöngyösi városrendészet. Mint megtudtuk: Huszár András több mint 30 évet töltött a közösség szolgálatában, 2012-ben az Országos Polgárőr Szövetség október 23-i megemlékezésén pedig átvehette az „Év Polgárőre” kitüntetést. A gyöngyösi egyesület akkori vezetőjét a Heves Megyei Polgárőr Szövetség terjesztette elő a címre.

A Gyöngyösi Tv tájékoztatása szerint Huszár András szakértelmét és kollégái bizalmát mi sem bizonyítja jobban, minthogy a civil közösség szabályai szerint négyévente megtartott vezetőválasztások alkalmával immár három évtizede ő kapta a legtöbb szavazatot, így az alapítástól kezdve mindvégig elnöke volt a Gyöngyösi Polgárőr Egyesületnek.

" data-width="500" data-show-text="true">

">Elhunyt Huszár András, a Gyöngyösi Polgárőr Egyesület vezetője. Több mint 30 évet töltött a közösség szolgálatában....

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában