városkép

2021.03.24. 15:48

Meghökkentő graffiti került az egri viaduktra

Oroján Sándor a Fidesz-KDNP frakcióvezetője a problémát bejelentette az önkormányzatnál és kérte a graffiti haladéktalan eltüntetését.

Sz. M. L.

– Gyomorforgató graffiti készült a viadukt alatt, a körzetemben. Minden egri nevében szégyellem magam a náci haláltáborok mottójára emlékeztető szavak miatt – tudtuk meg Oroján Sándortól a Fidesz-KDNP frakcióvezetőjétől.

Ugyan maga a felirat jelentése nem negatív, de a hajdani koncentrációs táborok kapuja felett olvasható szöveghez képest csupán a munka szót cserélte ki vakcinára a művész.

- A problémát bejelentettem az önkormányzatnál, kértem a graffiti haladéktalan eltüntetését. Továbbra is javaslom a térfigyelő kamerarendszer bővítését. A viadukt alá is kellene több az illegális szemétlerakások megakadályozásához – fűzte hozzá Oroján Sándor. Hozzátette, hogy az ellenzék által gerjesztett oltásellenesség miatt további emberéleteket veszhetnek. A mielőbbi nyitás érdekében mindenkit arra kér, regisztráljon a vakcinára, és fogadja el, amit kínálnak neki, hiszen Egernek ez duplán érdeke.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában