Sirok polgármestere is megfertőződött a koronavírussal

Tuza Gábor, Sirok polgármestere közösségi oldalán jelezte, hogy ő maga is megfertőződött a koronavírussal.

B. K.

20190822 - Tuza Gábor (polgármester, Sirok) - Berán Dániel, BD / Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

Miután tesztje pozitív lett, otthon tartózkodik, s elnézést kért azoktól, ha valakit véletlenül maga fertőzött meg. Arról is beszámolt, milyen szörnyű fájdalommal jár a betegség. Engedélyével tesszük közzé gondolatait:

– Vírustagadók, oltásellenesek! Nem kívánom önöknek, hogy megtapasztalják, amit érzek. Ezt az ellenségemnek sem kívánom. Jó lenne, ha visszafognák magukat, és csendben maradnának. Adjanak hálát a Jó Istennek, hogy önök még nem kapták el a vírust, és nem tapasztalták meg, amivel jár – mondja.

– Az étel gondolatára is hányingert, a hirtelen megjelenő hihetetlen hidegrázást, a tusoló alatti bőrfájdalmat, amikor hozzám ér a víz, a szinte állandó szédülést, a csillapíthatatlan köhögési rohamokat, a letörtséget, a tíz lépés utáni leizzadást, a reggeli közbeni rágóizomgörcsöt, a szem- és fejfájást, a négy nap alatti közel négy kiló fogyást, azt a bizonytalan érzést, hogy akkor mi is lesz ebből? – folytatja.

– Nem, ez nem influenza, hiába akarják sokan ezzel a szöveggel bagatellizálni a dolgot. Kérem, fogják összébb a pittyüket, és a szabályok betartásával segítsék az egészségügyben felbecsülhetetlen, eléggé meg nem hálálható munkát végző emberek munkáját! Ne az internetről találjanak okosságokat, hanem tünet esetén azonnal szóljanak a háziorvosuknak! Vigyázzanak magukra, vigyázzanak egymásra, és kérjék az oltást! Én és betegtársaim egyelőre megúsztuk a kórházi ápolást, a lélegeztetőgépet. Jó lenne, ha így is maradna!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában